Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana erikoislääkärin virka hematologian toimialalla Tykslabissa Sairaanhoidollisten palveluiden liikelaitoksessa.

Tykslab tuottaa kliinisen kemian ja hematologian laboratoriopalvelut Tyksin sairaaloille sekä useille muille terveydenhuollon toimintayksiköille. Tykslab palvelee myös Länsirannikon Erva-aluetta ja tuottaa useita erikoistutkimuksia valtakunnallisesti.

Hematologian laboratorion erikoislääkärin työhön kuuluvat verisyöpäpotilaiden ym. potilasryhmien veri- ja luuydinnäytteiden morfologiset lausunnot, kantasolusiirtotoimintaan liittyvät laboratoriotutkimukset, hematologisten maligniteettien virtaussytometrinen diagnostiikka ja lausunnot, verikeskustoiminta ja siihen liittyvät laboratoriotutkimukset, sekä solulaskenta- ja hyytymistutkimukset.

Työpaikkana on Tyksin kantasairaalassa sijaitseva hematologinen laboratorio, joka siirtyy vuonna 2018 uuteen Medisiina D-rakennukseen sairaalakampuksella. Päivittäisenä työympäristönä ovat myös moderni Tyksin kantasairaalan verikeskus, kantasolulaboratorio ja päivystys- ja automaatiolaboratorio. Tykslabin hematologinen kantasolulaboratorio on JACIE-akkreditoitu ja kuuluu toiseen Suomen kahdesta allogeenisia kantasolusiirtoja tekevistä keskuksista.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on kliininen kemia.

Hakijan eduksi katsotaan hematologisten laboratoriotutkimusten erikoislääkärin tutkinto tai erityispätevyys.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Tykslabin johtaja Paula Grönroos, p. 02 313 3914 tai 0400 937 460. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, laboratoriohematologia, Tykslab, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa