Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Software Developer

Attendo

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana erikoislääkärin virka Turun yliopistollisen keskussairaalan Medisiinisellä toimialueella Keuhkosairauksien vastuualueella.

Työyhteisömme on uudistuva ja kaikki keuhkolääketieteen osa-alueet kattava 18 erikoislääkärin ja 5 erikoistuvan lääkärin klinikka, jossa hakijalla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa.

Arvostamme hakijan mielenkiintoa tutkimukseen sekä oman asiantuntijuutensa että klinikan toiminnan kehittämiseen.

Palkka määräytyy lääkärisopimuksen ja paikallisen linjauksen mukaisesti. Virkaan liittyvä päätoimipaikka on Tyksin kantasairaalassa, mutta virkaan kuuluu tarvittaessa velvollisuus työskennellä myös sairaanhoitopiirin lähisairaaloissa.

Hakemukseen tulee liittää jäljennökset lääketieteen tutkintotodistuksista ja yhteenveto tähänastisesta koulutuksesta, tutkimustyöstä ja työkokemuksesta sekä tieto, milloin viran voi ottaa vastaan.

Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä työterveyden antama sopivuuslausunto terveydentilastaan.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on keuhkosairaudet.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa keuhkosairauksien vastuualuejohtaja Tarja Laitinen, p. 050 534 6238, sähköposti: tarja.helena.laitinen@tyks.fi. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, keuhkosairaudet, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa