Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, psykiatrian tulosalueen aikuispsykiatrian tulosyksikössä on haettavana erikoislääkärin virka Raision aikuispsykiatrian poliklinikalla.

Poliklinikalla toteutetaan monipuolista psykiatrista avohoitoa. Tilat Raision keskustassa ovat nykyaikaiset. Väestöpohja toimialueella on noin 72 000. Poliklinikalla työskentelee ammattitaitoinen moniammatillinen työryhmä, jossa lääkäreitä on kuusi. Kehittämistoiminta on poliklinikalla aktiivista ja yhteistyötä eri tahoille tehdään paljon.

Valittavan erikoislääkärin työtehtäviin kuuluu pääasiassa potilastyötä, minkä sisällöstä voidaan neuvotella. Kiinnostuksen mukaan on mahdollista osallistua erilaisiin kehittämis- ja tutkimushankkeisiin. Koulutuksiin pääsee osallistumaan joustavasti. Virkaan valitulle maksetaan rekrytointilisä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Raisiontori 1b, 21200 RAISIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa ylilääkäri Tarja Multala, p. 02 313 8512 tai 050 395 6711, tarja.multala@tyks.fi tai tulosyksikön johtaja Hasse Karlsson, p. 050 519 5247, hasse@karlsson@tyks.fi. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raisiontori 1b, 21200 RAISIO

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, aikuispsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio , osoitteessa Raisiontori 1b, 21200 RAISIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa