Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, psykiatrian tulosalueen aikuispsykiatrian tulosyksikössä on haettavana erikoislääkärin virka Raision aikuispsykiatrian poliklinikalla. Poliklinikalla toteutetaan monipuolista psykiatrista avohoitoa. Tilat Raision keskustassa ovat nykyaikaiset. Väestöpohja toimialueella on noin 72 000. Poliklinikalla työskentelee ammattitaitoinen moniammatillinen työryhmä, jossa lääkäreitä on kuusi. Kehittämistoiminta on poliklinikalla aktiivista ja yhteistyötä eri tahoille tehdään paljon. Valittavan erikoislääkärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Raisio lääkärit Raisio psykologia ja psykiatria lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, aikuispsykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus