Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö Destialle

Destia

Jyväskylä

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana vakituinen apulaisosastonhoitajan toimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Operatiivisen toiminnan ja syöpätautien toimialueella, ensisijaisena sijoituspaikkana on korva- ja suusairauksien vuodeosasto.

Vuodeosaston tehtävänä on huolehtia leikkaukseen tulevien potilaiden valmistelusta, potilaan ja omaisten ohjauksesta sekä leikkauksen jälkeisestä tarkkailusta ja hoidosta. Suunnitellusti leikkaukseen tulevien potilaiden lisäksi osastolle tulee potilaita myös päivystyksenä ympäri vuorokauden. Korvaklinikalla suoritettavia kirurgisia toimenpiteitä ovat kuulonparannusleikkaukset, nenän- ja nielualueen leikkaukset, erilaiset tähystykset, pään- ja kaulan alueen syöpäkirurgiset leikkaukset sekä traumakirurgiset toimenpiteet. Osastolla hoidetaan myös suuklinikan potilaita. Hoitotyö osastolla on monipuolista, nopeatempoista ja ammattitaitoa kehittävää ja pohjautuu yksilölliseen hoitosuunnitelmaan, päämääränä potilaan laadukas hoito.

Apulaisosastonhoitajan keskeisempiä työtehtäviä ovat kirjaamisen kehittäminen, työvuorosuunnittelusta huolehtiminen, uusien työntekijöiden perehdytyksen järjestäminen ja laadukkaan opiskelijaohjauksen varmistaminen. Apulaisosastonhoitajalla on tärkeä rooli tutkimustiedon implementoinnissa ja näyttöön perustuvan toiminnan edistämisessä. Hän toimii osastonhoitajan sijaisena tämän vuosilomien ja mahdollisten muiden poissaolojen aikana. Työ on kaksivuorotyötä, yleensä viikonloput ovat vapaat.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä johtamisen tai hallinnon opinnoilla.

Web-osoite: http://www.vsshp.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri Sijainti: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Eeva-Liisa Rantakokko p. 02 313 0056. Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Mikäli et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VSSHP-01-219-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi varsinais-suomen sairaanhoitopiiri Y-tunnus 0828255-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisosastonhoitaja, korvaklinikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiiri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa