Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Juhalan asumisyksikön ohjaajan toimi uudelleen hakuun. Juhalan asumisyksikkö sijaitsee Salossa entisen Perniön kunnan alueella n.7km päässä keskustasta. Yksikkö on 13-paikkainen osittain ohjatun, osittain autetun asumisen yksikkö. Asumisyksikössä asuu aikuisia kehitysvammaisia henkilöitä, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Työntekijän tehtävänä on asiakkaan laaja-alainen tukeminen ja ohjaaminen arjessa ja päivätoiminnoissa siten, että palvelun piirissä oleva asiakas kokee olevansa tärkeä ja pystyy itse toiminnallaan vaikuttamaan omiin asioihinsa.

Ohjaajan työ on 3-vuorotyötä ja meillä on käytössä kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus. Kelpoisuusehtona: Tehtävään soveltuva sosiaalialan koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK- tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Hyvät tiimityöntaidot, kiinnostus oman työn kehittämiseen sekä aiempi kokemus kehitysvammatyöstä katsotaan eduksi. Aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan.

Web-osoite: http://www.kto-vs.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin kuntayhtymä Sijainti: Lemuntie 264, 25500 PERNIÖ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 21.11.2016, 21.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja: Asumisyksikön esimies Päivi Turunen p. 050 528 7907 Ensisijaisesti sähköinen hakemus kuntarekryn kautta. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lemuntie 264, 25500 PERNIÖ

Yritystiedot

Toiminimi Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0136167-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Lemuntie 264, 25500 PERNIÖ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa