Duunitori suosittelee
Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Juhalan asumisyksikön ohjaajan toimi uudelleen hakuun. Juhalan asumisyksikkö sijaitsee Salossa entisen Perniön kunnan alueella n.7km päässä keskustasta. Yksikkö on 13-paikkainen osittain ohjatun, osittain autetun asumisen yksikkö. Asumisyksikössä asuu aikuisia kehitysvammaisia henkilöitä, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Työntekijän tehtävänä on asiakkaan laaja-alainen tukeminen ja ohjaaminen arjessa ja päivätoiminnoissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Salo musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0136167-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus