Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työntekijän tehtävänä on asiakkaan laaja-alainen tukeminen ja ohjaaminen arjessa siten, että palvelun piirissä oleva asiakas kokee olevansa tärkeä ja pystyy itse toiminnallaan vaikuttamaan omiin asioihin. Työ Verkarannassa on monipuolista. Ohjaamista ja tukemista tapahtuu kaikilla elämän osa-alueilla. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaalialan koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kiinnostusta oman työn kehittämiseen sekä aikaisempaa kokemusta kehitysvamma-alasta.

Verkarannan asumisyksikkö on vuonna 2013 käynnistynyt yksikkö, jossa on 28 asiakaspaikkaa. Yksikkö koostuu kolmesta toisistaan poikkeavasta kotiryhmästä. Ohjaaja työskentelee näissä kaikissa yksikön tarpeen mukaan.

Koti 1:n asiakkaat hyötyvät kevyestä tuesta ja ohjauksesta. He asuvat itsenäisesti yksiöissä integroituna tavalliseen rappukäytävään. Palvelut he saavat jalkautuneina palveluina. Tuki ja apu viedään suoraan asiakkaan omaan kotiin.

Koti 2:n asiakkaat ovat ikääntyviä ja tarvitsevat hoidollisempaa osaamista. Asiakkaiden arkea rytmittää jokaiselle räätälöity työ- ja päivätoiminta. Tukea ja ohjausta on saatavilla ympäri vuorokauden.

Koti 3:ssa toimii asumisvalmennusyksikkö nuorille itsenäistyville henkilöille. Nuorten kanssa harjoitellaan perusarjen taitoja ja vahvistetaan osallisuutta yhteiskuntaan. Työntekijä on läsnä ympäri vuorokauden.

Ensisijainen työskentely tapahtuu ikääntyneiden kotiryhmässä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset: palveluesimies Elina Jokinen, Verkaranta 7 E, 20660 Littoinen (kuoreen merkintä: hakuavain: 118348)

Web-osoite: http://www.kto-vs.fi Työnantaja: Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin kuntayhtymä Sijainti: Verkaranta 7 E, 20660 LITTOINEN Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 23.11.2016, 23.11.2016 Yhteystiedot: Palveluesimies Elina Jokinen, puh. 040 180 5135, elina.jokinen@kto-vs.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118348/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Verkaranta 7 E, 20660 LITTOINEN

Yritystiedot

Toiminimi Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0136167-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Varsinais-Suomen Erityishuoltopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto , osoitteessa Verkaranta 7 E, 20660 LITTOINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa