Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Soisalo-opisto hakee TANSSINOPETTAJAA Hakuaikaa on jatkettu 28.10.2016 klo 16.00 saakka. Aiemmin hakemuksensa jättäneet huomioidaan jatkohaussa. Soisalo-opisto on alueellinen opisto, joka toimii Heinäveden, Joroisten, Leppävirran, Pieksämäen ja Varkauden alueella. Soisalo-opisto järjestää vapaan sivistystyön opetusta, taiteen perusopetusta laajan ja yleisen oppimäärän mukaisesti sekä koulutus- ja lastenkulttuuripalveluja. Soisalo-tanssikoulu hakee tanssinopettajan sijaista ajalle 30.11.2016 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Varkaus liikuntapalvelut ja urheiluala Varkaus opettajat, lehtorit, professorit Varkaus liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Varkauden kaupunki Y-tunnus 0173416-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tanssinopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varkauden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus