Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa, terveydenhuollon vastaanottopalveluissa,
on haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä

PUHETERAPEUTIN TEHTÄVÄ

Varkaus ja Joroinen muodostavat sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alueen. Haettavan puheterapeutin tehtävän toimialueena on Joroinen. Yhteistoiminta-alueen yhteinen toimintamalli tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kehittämistyöhön. Tukenasi on 2 vakinaista puheterapeuttia, saat perehdytyksen ja tarvittavan työnohjauksen. Viihtyisät työtilat ja välineet löytyvät Joroisten terveysasemalta.

Tehtävä täytetään vakinaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Hakijalta odotamme otetta kehittää uusia toimintamalleja, vahvistaa osaamistaan työssä sekä edistää moniammatillista yhteistyötä. Pätevien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti alaa opiskelevalla henkilöllä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä ote rikosrekisteristä (laki 504/2002).

Tehtäväkohtainen palkka on 3395,15 euroa. Joroisiin palkattavalle puheterapeutille maksetaan lisäksi rekrytointilisää.

Koeaika on 4 kk.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää CV tai ansioluettelo. Kirjalliset hakemukset osoitetaan sosiaali- ja terveyskeskuksen hallintoon: Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Savontie 55, 78300 Varkaus. Kuoreen merkintä: Puheterapeutin tehtävä

Työnantaja: Varkauden kaupunki Sijainti: 78250 VARKAUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Avohoidon esimies Salme Viljakainen puh. 040 557 9601 Palvelualuepäällikkö Eija Ruotsalainen puh. 044 444 2382 Sähköposti: etunimi.sukunimi@varkaus.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 78250 VARKAUS

Yritystiedot

Toiminimi Varkauden kaupunki Y-tunnus 0173416-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varkauden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78250 - Varkaus , osoitteessa 78250 VARKAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa