Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varkauden sosiaali- ja terveyskeskuksessa, terveydenhuollon vastaanottopalveluissa, on haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä PUHETERAPEUTIN TEHTÄVÄ Varkaus ja Joroinen muodostavat sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alueen. Haettavan puheterapeutin tehtävän toimialueena on Joroinen. Yhteistoiminta-alueen yhteinen toimintamalli tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kehittämistyöhön. Tukenasi on 2 vakinaista puheterapeuttia, saat perehdytyksen ja tarvittavan työnohjauksen. Viihtyisät työtilat ja välineet löytyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Varkaus psykologia ja psykiatria Varkaus muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria Varkaus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Varkauden kaupunki Y-tunnus 0173416-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varkauden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78250 - Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa