Duunitori suosittelee
Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varkauden kaupungin sivistystoimen perusopetuksessa on haettavana 31.10.2016 klo 15.00 mennessä LUOKANOPETTAJAN VIRKA ajalle 1.12.2016 - 3.6.2017 Könönpellon koulussa (vuosiluokat 1-6) Tehtävänä on luokanopettajan tehtävät sekä musiikin opetus. Kelpoisuusehdot ovat asetuksen 986/1998 mukaiset ja palkkaus määräytyy kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Varkauden kaupungin koulut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Varkaus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Varkauden kaupunki Y-tunnus 0173416-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luokanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varkauden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 78250 - Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus