Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

WorkPower Oy on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Liity energiseen joukkoomme! Etsimme asiakkaallemme iltavastaavaa muuttovarastoon Oulunkylään. Työtä olisi aluksi tarjolla noin 30 h/vko arkisin klo 12-22 välillä. Jatkossa työvuoroja voisi olla tarjolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00640 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus