Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyritykseemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen trukinajotaitoista varastotyöntekijää. Työnkuva koostuu teknologiateollisuuden tuotantolaitoksen sisälogistiikasta ja sisältää monipuolisesti erialaisia varaston työtehtäviä. Hakijoilta odotamme aiemman varastokokemuksen lisäksi jo hankittua trukinajotaitoa/-kokemusta. Trukkikortti katsotaan eduksi, mutta on mahdollista suorittaa myös työn alkaessa. Eduksi katsotaan myös eri varastojärjestelmien tuntemus, ajantasaiset atk-taidot sekä hyvät tiimistyöskentelytaidot. Tärkeintä työssä menstymisessä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskaan kaluston käyttö Espoo varastoalan tehtävät Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä/trukkikuski, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus