Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyritykseemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen trukinajotaitoista varastotyöntekijää. Työnkuva koostuu teknologiateollisuuden tuotantolaitoksen sisälogistiikasta ja sisältää monipuolisesti erialaisia varaston työtehtäviä. Hakijoilta odotamme aiemman varastokokemuksen lisäksi jo hankittua trukinajotaitoa/-kokemusta. Trukkikortti katsotaan eduksi, mutta on mahdollista suorittaa myös työn alkaessa. Eduksi katsotaan myös eri varastojärjestelmien tuntemus, ajantasaiset atk-taidot sekä hyvät tiimistyöskentelytaidot. Tärkeintä työssä menstymisessä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskaan kaluston käyttö Espoo raskaan kaluston käyttö Espoo varastoalan tehtävät Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö varastoalan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä/trukkikuski, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Innolink Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02770 - Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa