Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen terminaalityöntekijä satamaan

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt monitaitoisia kiireapulaisia Sessak Oy on kasvava valaisinalan perheyritys, joka palvelee asiakkaita Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Toimistomme ja varastomme sijiatsevat Porvoossa. Haemme nyt kiireapulaisia avustamaan erilaisissa tehtävissä varastollamme ja outlet -myymälässämme. Kiireapulaisen tehtäviin kuuluu esimerkiksi -Varastotehtävät, mukaan lukien konttien purku ja tavaran kuljetustehtävät -Outlet-liikkeemme siisteydestä huolehtiminen ja valaisimien esillepano, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Porvoo varastoalan tehtävät Porvoo asiakasneuvonta Porvoo myyjät ja kassahenkilöt varastoalan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä/asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sessak Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus