Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt monitaitoisia kiireapulaisia

Sessak Oy on kasvava valaisinalan perheyritys, joka palvelee asiakkaita Suomessa, Virossa ja Venäjällä. Toimistomme ja varastomme sijiatsevat Porvoossa. Haemme nyt kiireapulaisia avustamaan erilaisissa tehtävissä varastollamme ja outlet -myymälässämme.
Kiireapulaisen tehtäviin kuuluu esimerkiksi
-Varastotehtävät, mukaan lukien konttien purku ja tavaran kuljetustehtävät
-Outlet-liikkeemme siisteydestä huolehtiminen ja valaisimien esillepano, hinnoittelu ja tarvittaessa myös asiakaspalvelu

Tehtäviin kuuluu tarpeen mukaan myös valaisimien esillepanoa asiakkaiden liikkeissä, sekä messuilla osaston rakennustyötä ja tarvittaessa asiakaspalvelua.
Voit olla tehtävään soveltuva hakija mikäli sinulla on kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, varastotehtävistä, tuotteiden esillepanosta tai rakentamisesta. Tiettyä työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin se, että olet oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva.
Odotamme soveltuvalta hakijalta
- B-ajokorttia, C-Ajokorttia luetaan eduksi
- Sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa
- Kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi
- Tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelytapaa
- Joustavuutta
- Kiinnostusta tai kokemusta valaisimista ja/tai sisustuksesta
- Itsenäistä työotetta ja positiivista asennetta
Tehtävät ovat osa-aikaisia, 0-37,5 tuntia viikossa, riippuen tarpeesta. Tehtävät soveltuvat esimerkiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai muulle lisätienestiä haluavalle. Töitä voi ilmetä lyhyellä varoitusajalla

Lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme sessak.fi, Instagram sessak_lightning.
Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Staffan Siggberg (0400-578470) arkipäivisin kello 11.00-12.00, tai sähköpostitse (staffan@sessak.fi).
Hakemukset toimitettava osoitteeseen staffan@sessak.fi. Viestikenttään merkintä "Kiireapulainen/hakijan nimi". Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: Sessak Oy Sijainti: Puusepänkaarre 6, 06150 PORVOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Staffan Siggberg, Puh: (019) 582013 Svante Siggberg Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puusepänkaarre 6, 06150 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä/asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Sessak Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Puusepänkaarre 6, 06150 PORVOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa