Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sarlin Oy Ab on teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä.Yrityksemme liikevaihto on n. 25 milj. euroa ja henkilöstön määrä 87.

HAEMME VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ
Vantaan Kaivokselaan

TEHTÄVÄN KUVAUS
Tehtävässä hoidat pienen tiimin jäsenenä tavaran vastaanottoa ja hyllytystä sekä keräilyä, pakkausta ja toimituksia niin asiakkaillemme kuin huollon toimipisteisiin. Työaika on 7.5 tuntia päivässä ja ajoittuu klo 7-17 välille.

EDELLYTYKSET
Olet etsimämme varastotyöntekijä, mikäli sinulla on kokemusta varastonhallintajärjestelmistä, trukinajotaito sekä reipas ja tunnollinen ote työskentelyyn. Pystyt tekemään tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativaa työtä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Eduksesi on hyvä fyysinen kunto.

TARJOAMME
Tarjoamme sinulle monipuolisen työn uudessa varastossa, mukavan työympäristön sekä hyvät työsuhde-edut.

Web-osoite: http://www.sarlin.com Työnantaja: Sarlin Oy Ab Sijainti: Kaivokselantie 3, 01610 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lea Karekki, lea.karekki@sarlin.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokselantie 3, 01610 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sarlin Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Kaivokselantie 3, 01610 VANTAA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa