Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaalla asenteella varustettuja työntekijöitä sesonkityöhön Tuusulaan. Työ on ulkotyötä. Työtehtävinä on mm. ilotulitteiden käsin tehtävä keräily, konttien purku ja lajittelu. Vastapainotrukin ajokokemus on eduksi mutta ei välttämätön. Käytössä on lämmin taukotila. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 mutta myös viikonlopputyö on mahdollista. Palkkaus on kaupan alan työehtosopimuksen mukainen olosuhdelisineen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Tuusula .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Logipak Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus