Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pitkäaikaista varastotyöntekijää toimipisteeseemme Nurmijärvelle. Etsimämme henkilö on fyysistä työtä pelkäämätön, sujuvasti englantia puhuva, omatoiminen ja ahkera. Asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät sosiaaliset taidot kuuluvat työn kokonaisuuteen, myös kohtuullisia atk-taitoja tarvitaan. Ajokortti tarpeellinen trukkikortin lisäksi. Työtehtäviin kuuluu mm. tehtaan kuormien purkua, tilausten keräämistä sekä pakkaamista, inventointia, kuljetustilausten tekoa ja suunnittelua, kuljetuskustannusten laskemista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Merlett Nor AS, Suomen sivuliike. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus