Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pitkäaikaista varastotyöntekijää toimipisteeseemme Nurmijärvelle. Etsimämme henkilö on fyysistä työtä pelkäämätön, sujuvasti englantia puhuva, omatoiminen ja ahkera. Asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät sosiaaliset taidot kuuluvat työn kokonaisuuteen, myös kohtuullisia atk-taitoja tarvitaan. Ajokortti tarpeellinen trukkikortin lisäksi. Työtehtäviin kuuluu mm. tehtaan kuormien purkua, tilausten keräämistä sekä pakkaamista, inventointia, kuljetustilausten tekoa ja suunnittelua, kuljetuskustannusten laskemista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Merlett Nor AS, Suomen sivuliike. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus