Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme pitkäaikaista varastotyöntekijää toimipisteeseemme Nurmijärvelle.

Etsimämme henkilö on fyysistä työtä pelkäämätön, sujuvasti englantia puhuva, omatoiminen ja ahkera. Asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät sosiaaliset taidot kuuluvat työn kokonaisuuteen,
myös kohtuullisia atk-taitoja tarvitaan.
Ajokortti tarpeellinen trukkikortin lisäksi.

Työtehtäviin kuuluu mm. tehtaan kuormien purkua, tilausten keräämistä sekä pakkaamista, inventointia, kuljetustilausten tekoa ja suunnittelua, kuljetuskustannusten laskemista ja kulujen seuraamista, satunnaista toimistotyötä sekä asiakaspalvelua.

Tarjoamme sinulle pienen Suomessa sijaitsevan työyhteisömme lisäksi kansainvälisen tukiverkoston muiden toimipisteidemme kautta, sekä perheyrityksen luotettavan ja lämpimän ilmapiirin. Hakusessa on erityisesti organisaatiomme arvoihin sopiva, mukava tyyppi!

Toivomme hakemukset CV:n kera suomeksi ja englanniksi osoitteeseen tiina@merlett.fi

Web-osoite: http://www.merlett.fi Työnantaja: Merlett Nor AS, Suomen sivuliike Sijainti: 01900 NURMIJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Tiina Elg 09-8786066 tiina@merlett.fi merlett@merlett.fi Hakemukset: tiina@merlett.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Merlett Nor AS, Suomen sivuliike. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi , osoitteessa 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa