Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle varastotyöntekijää vähintään vuoden loppuun kestävään työsuhteeseen. Työssä vaaditaan trukilla-ajotaitoa ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Eduksi luetaan aiempi kokemus varastoalan töistä sekä tuntemus säiliö-, putkisto- ja laitekomponenteista. Työ sisältää yleisiä varastotöitä ja mm. keräilylistojen avulla tapahtuvaa osien keräämistä. Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Leppävirta varastoalan tehtävät Leppävirta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, Leppävirta, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79100 - Leppävirta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa