Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle varastotyöntekijää vähintään vuoden loppuun kestävään työsuhteeseen. Työssä vaaditaan trukilla-ajotaitoa ja motivoitunutta asennetta työntekoon. Eduksi luetaan aiempi kokemus varastoalan töistä sekä tuntemus säiliö-, putkisto- ja laitekomponenteista. Työ sisältää yleisiä varastotöitä ja mm. keräilylistojen avulla tapahtuvaa osien keräämistä. Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Leppävirta varastoalan tehtävät Leppävirta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, Leppävirta, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79100 - Leppävirta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus