Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Varastotyöntekijää Lahden alueelle. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta varasto- ja lähettämötyöskentelystä. Myös trukilla ajotaidot katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, tunnollisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työtä on tarjolla 3-4 päivää viikossa ja alustavasti kahden kuukauden ajalle, mahdollisesti pitempäänkin. Kyseessä on päivätyö. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Lahti varastoalan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VaGomet Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus