Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Frameda Oy on kauneusalan brändien maahantuonti-, tukku- ja jakeluyritys. Lisätietoja www.frameda.fi. Brändejämme ovat mm. KEVIN.MURPHY, Living Proof, Kardashian Beauty Hair, FakeBake, VERSO SKINCARE. Rakastamme kauneutta ja erinomainen asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Haemme asiakaskampaamoihimme tuotteita toimittavaan tukkuvarastoomme Helsingin Herttoniemeen tehokasta ja aktiivisen työotteen omaavaa VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Keskeiset työtehtävät sisältävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Frameda Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus