Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Frameda Oy on kauneusalan brändien maahantuonti-, tukku- ja jakeluyritys. Lisätietoja www.frameda.fi. Brändejämme ovat mm. KEVIN.MURPHY, Living Proof, Kardashian Beauty Hair, FakeBake, VERSO SKINCARE. Rakastamme kauneutta ja erinomainen asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. Haemme asiakaskampaamoihimme tuotteita toimittavaan tukkuvarastoomme Helsingin Herttoniemeen tehokasta ja aktiivisen työotteen omaavaa VARASTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Keskeiset työtehtävät sisältävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Frameda Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus