Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARASTOMIES/JAKELUAUTON KULJETTAJA C-kortti Haemme yrittäjähenkistä, oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn sekä vuorotyöhön kykenevää varastomiestä/C-kortillista jakeluauton kuljettajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Työtehtävä koostuu kukkien varastokäsittelystä ja jakelusta liikkeisiin. Kausittainen työaika täyttyy 3-4päivässä/vko. Kuormapäivät ovat keskiviikko, torstai ja lauantai. Bieder Kukkakauppa on innovatiivinen kukkien vähittäiskauppaan erikoistunut kukkakauppa. Bieder Kukkakaupat on osa DataFlora yritysryhmää. Yritysryhmän muita liiketoimintoja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki jakelutehtävät ja postitus Helsinki varastoalan tehtävät Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastomies/jakeluauton kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Virtuaali Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus