Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARASTOMIES/JAKELUAUTON KULJETTAJA C-kortti Haemme yrittäjähenkistä, oma-aloitteista, itsenäiseen työskentelyyn sekä vuorotyöhön kykenevää varastomiestä/C-kortillista jakeluauton kuljettajaa pääkaupunkiseudun alueelle. Työtehtävä koostuu kukkien varastokäsittelystä ja jakelusta liikkeisiin. Kausittainen työaika täyttyy 3-4päivässä/vko. Kuormapäivät ovat keskiviikko, torstai ja lauantai. Bieder Kukkakauppa on innovatiivinen kukkien vähittäiskauppaan erikoistunut kukkakauppa. Bieder Kukkakaupat on osa DataFlora yritysryhmää. Yritysryhmän muita liiketoimintoja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki jakelutehtävät ja postitus Helsinki varastoalan tehtävät Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus varastoalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastomies/jakeluauton kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Virtuaali Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus