Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liikuntapalveluista vastaava VAPAA-AIKASIHTEERI Haemme sinua kehittämään Paraisten kaupungin liikuntatoimintaa. Työtehtävät koostuvat sekä hallinnollisista että käytännönläheisemmistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa asioiden valmistelu lautakunnalle, liikuntapaikkojen kehittämiseen osallistuminen, erilaisten kehittämishankkeiden käynnistäminen ja johtaminen sekä yhteydenpito yhdistyksiin ja seuroihin. Työkenttänä on koko Paraisten kaupunki, sijoituspaikkanasi on Paraisten kaupungintalo. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Parainen hallinto, yleiset toimistotyöt Parainen lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hallinto, yleiset toimistotyöt Parainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaa-aikasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pargas stad/Paraisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21600 - Parainen .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus