Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Liikuntapalveluista vastaava VAPAA-AIKASIHTEERI

Haemme sinua kehittämään Paraisten kaupungin liikuntatoimintaa. Työtehtävät koostuvat sekä hallinnollisista että käytännönläheisemmistä tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa asioiden valmistelu lautakunnalle, liikuntapaikkojen kehittämiseen osallistuminen, erilaisten kehittämishankkeiden käynnistäminen ja johtaminen sekä yhteydenpito yhdistyksiin ja seuroihin.

Työkenttänä on koko Paraisten kaupunki, sijoituspaikkanasi on Paraisten kaupungintalo. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta auton käyttöön.

Kelpoisuusehdot: Liikunnanohjaajan (AMK) tutkinto tai muu vastaava opistotason tutkinto tai tehtävään soveltuva muu alempi korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta hyvää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Koeaika on neljä kuukautta.

Web-osoite: http://www.parainen.fi Työnantaja: Pargas stad/Paraisten kaupunki Sijainti: 21600 PARAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa kulttuuripäällikkö Fia Isaksson, puh. 050 596 2601 tai s-posti fia.isaksson@parainen.fi. Hakemukset: Hakemus osoitetaan Paraisten kaupungin kulttuurilautakunnalle ja lähetetään osoitteeseen Paraisten kaupunki, kulttuuri, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sähköpostitse osoitteeseen kulttuuri@parainen.fi. Hakuaika päättyy maanantaina 14.11.2016 klo 16.00. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21600 PARAINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vapaa-aikasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pargas stad/Paraisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21600 - Parainen , osoitteessa 21600 PARAINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa