Duunitori suosittelee
Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Työmaapäällikkö

Lemminkäinen Infra Oy

90500 - Oulu

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaalla on kuusi suomenkielistä ja yksi ruotsinkielinen seurakunta, jotka yhdessä muodostavat seurakuntayhtymän. Vantaankosken seurakunnan alueella asuu noin 45 000 henkeä, joista seurakuntaan kuuluu noin 27 000 jäsentä. Seurakunnassa on 51 vakituista työntekijää ja nuorisotyönohjaajan virkoja on viisi. Rippikoulun ikäluokka on vuosittain n. 260 nuorta. Vantaankosken seurakunnassa on haettavana NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi vantaankosken seurakunta Y-tunnus 0202774-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakunnan nuorisotyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Vantaankosken seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus