Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n kiinteistöpalvelut hakee määräaikaista vartijaa (2-3 kpl) lyhytkestoiseen keikkatyöhön. Keikat voivat olla pituudeltaan esimerkiksi päivän, viikon tai kuukauden mittaisia. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöpalvelujemme perustehtävänä on tuottaa ylläpitopalveluja sekä aula- ja turvapalveluja kaupungin eri toimialoille.

Vartijan tehtäviin kuuluu asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, toimipisteessä olevien laitteiden ja ohjelmien käytönopastus ja henkilöstön sekä omaisuuden suojaamiseen liittyvät turvapalvelut. Tehtävä sisältää myös pienimuotoisia kiinteistönhoitotehtäviä.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla voimassa oleva vartijakortti tai väliaikainen vartijakortti. Eduksi katsotaan alan tutkinto.

Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote. Ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Web-osoite: http://www.vantti.fi Työnantaja: Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Sijainti: 01510 VANTAA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 02.11.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jani Koskimäki 043 826 5913 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118401/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Y-tunnus 2440395-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Vantaan Tilapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

48 529 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

-3 000 € 93 %

Henkilöstö

983 18

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa