Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy hakee puhtauspalvelupäällikköä. Tehtäväsi on vastata puhtauspalveluliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta ja sen kehittämisestä. Vastaat omalta osaltasi - puhtauspalvelun kilpailukykyisestä johtamisesta - puhtauspalvelun taloudellisesta tuloksesta - puhtauspalvelun henkilöstötyytyväisyydestä - puhtauspalvelun asiakastyytyväisyydestä - puhtauspalvelun toimintatapojen yhdenmukaistamisesta - työhyvinvointiin tähtäävän työkulttuurin luomisesta - palvelujen tuotteistamisen ja tuotekehitysmallin luomisesta - kokonaisvaltaisesta toiminnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa päällikkötason positiot siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Y-tunnus 2440395-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Vantaan Tilapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhtauspalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus