Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n ateriapalvelut hakee määräaikaista palveluohjaajaa Kytöpuiston koululle. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuu 31.12.2018 asti.

Ateriapalvelujen perustehtävänä on tuottaa asiakkaille palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia.

Palveluohjaajan tehtäviin kuuluu toiminnan kehittäminen, päivittäisten töiden johtaminen, tarviketilausten teko, keittiötöihin osallistuminen ja ruoanvalmistus sekä asiakaspalvelu. Lisäksi tehtäviin kuuluu talouden suunnittelu, ohjaus ja seuranta.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla kokin tutkinto ja vähintään 3 vuoden työkokemus kokin tehtävistä sekä hygieniapassi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää tietoteknistä osaamista, mielellään tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemusta.

Lisäksi tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Web-osoite: http://www.vantti.fi Työnantaja: Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Sijainti: Peltoniemenkuja 3, 01360 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sari Ahokas 050 318 0913 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118609/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Peltoniemenkuja 3, 01360 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Y-tunnus 2440395-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Vantaan Tilapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

48 529 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

-3 000 € 93 %

Henkilöstö

983 18

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Peltoniemenkuja 3, 01360 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa