Duunitori suosittelee
Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n kiinteistöpalvelut hakee kuljetuspalveluihin palveluohjaajaa. Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtäviin kuuluu toiminnan kehittäminen, päivittäisten töiden ohjaaminen ja asiakaspalvelu. Etsimällämme henkilöllä tulee olla liikenne-esimiehen erikoisammattitutkinto sekä tavaraliikenteen yrittäjäkurssi, josta hyväksytty loppukoetodistus. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.Lisäksi tehtävän suorittamimisen eduksi on hyvä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Y-tunnus 2440395-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Vantaan Tilapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palveluohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus