Duunitori suosittelee
Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n ateriapalvelut hakee kiertävää kokkia Myyrmäen alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen, joka jatkuu 31.12.2018 saakka. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ateriapalvelujen perustehtävänä on tuottaa asiakkaille palveluja, jotka edistävät eri-ikäisten asiakkaiden hyvinvointia. Kiertävän kokin tehtävänä on sijaistaa alueen ruokapalveluhenkilökuntaa. Tehtäväkuva on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät voivat olla kokin, ruokapalveluvastaavan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vantaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy Y-tunnus 2440395-5 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Vantaan Tilapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus