Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Työavain 2-436-16

Vakinainen tehtävä alkaen 31.10.2016

Hakuaika päättyy 27.10.2016 kello 16:00

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala , Peltolantie 2 D 01300 Vantaa

Sosiaali- ja terveydenhuolto, Talous ja hallintopalvelut

Hallinto

Tehtävän kuvaus: Tiedonhallinnan suunnitelija toimii koko toimialan arkistoinnin ja muun tiedonhallinnan suunnittelijana. Tehtävinä lisäksi toimialan arkistojen käyttöön oton organisointi ja toimeenpano, tiedonhallinnan järjestelmien kehittämiseen osallistuminen sekä tietosuoja-asioiden valmistelu.

Tuo meille osaamisesi ja ideasi, saat paljon liikkumatilaa. Tule meille töihin. Työilmapiiri on hyvä ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Jokaisella on oikeus ja velvollisuus itsensä kehittämiseen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa osaamistasi arvostetaan ja hyödynnetään. Työkyvystäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme. Suurella työnantajalla on paljon mahdollisuuksia. Joustava siirtyminen tehtävästä toiseen ja jopa ammatinvaihto kaupungin palveluksessa on mahdollista. Aloitteellisuuteen kannustetaan ja hyvistä tuloksista palkitaan niin yksilöitä kuin työyhteisöjäkin.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Huom. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Kutsu videohaastatteluun tulee sähköpostin välityksellä.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme: Asiakirjahallinnan ja arkistotoiminan erinomaista osaamista.

Luemme eduksi: Perehtyneisyyttä sähköisiin asiakirjahallinnan järjestelmiin, itsenäisen työotteen ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: 36h 15min / vko

Lisätietoja

Linkki lisätietoihin

Satu Siikander, hallintopäällikkö

+358 405346962

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Työnantaja: Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala / co Vantaan kaupunki Sijainti: Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala , Peltolantie 2 D 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19891&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Tiedonhallinnan+suunnittelija Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala , Peltolantie 2 D 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiedonhallinnan suunnittelija, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala , Peltolantie 2 D 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa