Duunitori suosittelee
Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 2-449-16

Vakinainen virka alkaen 01.02.2017

Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00

Koivukylän terveysasema , Karsikkokuja 15 01360 Vantaa

Sosiaali- ja terveydenhuolto, Terveyspalvelut

Terveydenhuolto

Tehtävän kuvaus: Haemme terveyskeskuslääkäriä Koivukylän terveysasemalle.

Koivukylän terveysasema vastaa noin 28.000 vantaalaisen perusterveydenhuollosta. Terveysasemalla on yksi ylilääkärin ja 15 terveyskeskuslääkärin virkaa. Asema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Koivukylän juna-aseman lähellä. Kehitämme aktiivisesti uusia entistäkin parempia toimintamuotoja, kuten sähköisen asioinnin palveluita ja tiimityötä. Koivukylässä on vuodesta 2013 alkaen toiminut myös lasten päiväpoliklinikka, jonne vantaalaiset lapsipotilaat voivat varata aikoja sähköisesti.

Toimimme omalääkäripohjaisessa listamallissa, jossa lääkäri- ja hoitajapalvelut pyritään kohdentamaan potilaiden terveydentila erityisesti huomioiden. Työ on monipuolista avosairaanhoidon yleislääkärin työtä, joka voi sisältää työskentelyä neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, perhesuunnitteluneuvolassa tai diabetesyksikössä. Virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvoitetta ei ole. Työnkuvaan kuuluu työskentely terveysaseman päiväpoliklinikalla 1-2 kertaa viikossa. Virka soveltuu myös YEK-palveluita tai erikoistumiskoulutukseen kuuluvien terveyskeskuspalveluiden suorittamista varten. Vastavalmistuneet lääkärit saavat tarvitsemaansa ohjausta ja koulutusta.
Kaikille lääkäreille mahdollistetaan koulutuksiin osallistuminen ja lääkäreiden omaan työnohjaus ryhmään on myös mahdollisuus osallistua.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja perustuu Vantaan paikalliseen virkaehtosopimukseen. Autamme asunnon haussa tarpeen mukaan.

Virka täytetään 1.2.17 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri.

Lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet tai meneillään olevaa erikoistumista yleislääketieteeseen.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Lääkärisopimus

Lisätietoja

Kajsa Järvinen, ylilääkäri

043 8249807

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

klo 8.00 - 16.00

Eila Koivunen, terveyspalvelupäällikkö

050 3044721

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

klo 8.00 - 16.00

Työnantaja: Koivukylän terveysasema / co Vantaan kaupunki Sijainti: Koivukylän terveysasema , Karsikkokuja 15 01360 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19912&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Terveyskeskusl%E4%E4k%E4ri Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koivukylän terveysasema , Karsikkokuja 15 01360 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Koivukylän terveysasema / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Koivukylän terveysasema , Karsikkokuja 15 01360 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa