Duunitori suosittelee
Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 2-446-16Vakinainen virka alkaen 01.11.2016 Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Asiakasohjausyksikkö, itä , Talvikkitie 37 01300 Vantaa Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelutSosiaalityöTehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Vanhusten avopalveluihin ennaltaehkäiseviin palveluihin Vantaalle.Vanhussosiaalityö sijoittuu Vanhusten avopalvelujen ennaltaehkäiseviin palveluihin ja on osa uutta toimintamallia, asiakasohjausyksikköä, Vantaalla. Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Vantaa avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Vantaa vanhustenhoito Vantaa sosiaalityö Vantaa hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu vanhustenhoito sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Vanhusten avopalvelut, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Asiakasohjausyksikkö, itä / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus