Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Työavain 2-446-16

Vakinainen virka alkaen 01.11.2016

Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00

Asiakasohjausyksikkö, itä , Talvikkitie 37 01300 Vantaa

Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Vanhusten avopalveluihin ennaltaehkäiseviin palveluihin Vantaalle.

Vanhussosiaalityö sijoittuu Vanhusten avopalvelujen ennaltaehkäiseviin palveluihin ja on osa uutta toimintamallia, asiakasohjausyksikköä, Vantaalla. Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa tiimissä omalta osaltaan asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa perusteella.

Tehtävän tarkoituksena on vastata lakisääteisen sosiaalityön toteutuksesta. Työn tavoitteena on tukea sosiaalista hyvinvointia ja omatoimista suoriutumista elämän erilaisissa ongelmatilanteissa. Sosiaalityöntekijä tekee palvelutarpeen arviointia, antaa palveluohjausta ja tekee päätöksiä taloudellisista tukitoimista.

Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiimi- ja verkostotyöhön sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta asiantuntevaa ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaista gerontologista sosiaalityötä. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja toisiaan tukeva. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi ja Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen laadukasta koulutusta ja työsuhde- etuja.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto: Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Lisäksi edellytämme:
- soveltuvuutta asiakastyöhön
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää yhteistyökykyä
- suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi:
- kokemuksen vanhussosiaalityöstä
- ruotsin kielen taidon

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: Päivätyö

Lisätietoja

Anneli Ojala, johtava sosiaalityöntekijä

09 839 28155

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

virka-aikaan

Susanne Laine, toimintayksikön esimies

040 8669810

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

virka-aikaan

Työnantaja: Asiakasohjausyksikkö, itä / co Vantaan kaupunki Sijainti: Asiakasohjausyksikkö, itä , Talvikkitie 37 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19909&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asiakasohjausyksikkö, itä , Talvikkitie 37 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Vanhusten avopalvelut, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Asiakasohjausyksikkö, itä / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Asiakasohjausyksikkö, itä , Talvikkitie 37 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa