Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 2-441-16

Vakinainen virka alkaen 27.10.2016

Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00

Tikkurilan sosiaaliasema , Kielotie 11 b 01300 Vantaa

Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Vantaan aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän virkaa suunnitelmallisessa sosiaalityössä. Tikkurilan sosiaaliasemalla on nyt haettavana sosiaalityöntekijän virka 27.10.2016 alkaen.

Tule Vantaalle kehittämään ja tekemään suunnitelmallista sosiaalityötä yli 25- vuotiaiden aikuisten ja heidän perheidensä kanssa.

Uudet asiakkaat siirtyvät suunnitelmalliseen sosiaalityöhön palvelutarpeen arvioinnin kautta. Perustoimeentulotuesta vastaa normitetun toimeentulotuen linja ja vuoden 2017 alusta Kela.

Sosiaalityöntekijä toteuttaa suunnitelmallista sosiaalityötä. Uuden sosiaalihuoltolain mukaisesti sosiaalityöntekijän tehtävänkuva koostuu erityistä tukea tarvitsevista vantaalaisista ja lapsiperheistä. Lisäksi ohjaamme asiakkaita hyödyntämään olemassa olevaa palvelukenttää sekä annamme taloudellista ja sosiaalista tukea mm. perhetyön, tukiperheiden ja tukihenkilöiden avulla.

Sosiaalityöntekijän asiakkaat ovat pidempikestoista sosiaalityön tukea tarvitsevia, esimerkiksi työttömiä, maahanmuuttajia ja päihde- sekä mielenterveysasiakkaita. Sosiaalityöntekijä toimii asiakkaidensa omatyöntekijänä ja vastaa heidän palvelutarpeenarvioinnista ja tarvittavien taloudellisten ja sosiaalisten tukipalveluiden määrittelystä ja siihen liittyvästä päätöksenteosta. Asiantuntijatyöryhmä tukee sosiaalityötä asiakkaiden erilaisten tukipalvelujen (asumisen ja kuntoutumisen) järjestämisessä.

Avoinna olevat vakanssi sijoittuu Tikkurilan suunnitelmallisen sosiaalityön työpisteeseen. Jatkossa työpiste voi mahdollisesti sijaita joko Myyrmäessä tai Koivukylässä. Työyhteisössä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaaliohjaajia, erityissosiaaliohjaajia sekä sosiaalityöntekijöitä.

Toteutamme työssämme Vantaan kaupungin strategiaa ja arvoja (innovatiivisuus, yhteisöllisyys ja kestävä kehitys). Tavoitteenamme on asiakkaan itsenäisen suoriutumisen tukeminen sekä omatoimisuuden vahvistuminen. Tätä työtä teemme yhdessä muun julkisen sektorin sekä muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Vantaan kaupunki tarjoaa työterveys- ja ammatilliset koulutuspalvelut, työnohjauksen sekä oman johtavan ja esimiehen että työyhteisön tuen työssä ja perehdytyksessä.

Tervetuloa Vantaalle töihin ja kehittämään tulevaisuuden sosiaalityötä yhdessä kanssamme.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto: Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa, huomioimme hakijat, joilla on suoritettuna riittävä määrä sosiaalityön opintoja.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutus- ja tietojärjestelmien käyttötaitoja
- hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Luemme eduksi: Monipuolisen kokemuksen sosiaalityöstä ja näkemyksen tämän päivän työikäisten ja perheiden sosiaalityöstä.

Työsuhteen tietoja

Peruspalkka: 2888,89 e/kk

Työaika: 37h / vko

Lisätietoja

Pia Green, va. aikuissosiaalityön esimies

09 839 11

etunimi.sukukunimi@vantaa.fi

Kaj-Erik Nygård, vs. johtava sosiaalityönekijä

09 839 11

etunimi.sukukunimi@vantaa.fi

Työnantaja: Tikkurilan sosiaaliasema / co Vantaan kaupunki Sijainti: Tikkurilan sosiaaliasema , Kielotie 11 b 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19904&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tikkurilan sosiaaliasema , Kielotie 11 b 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, suunnitelmallinen aikuissosiaalityö, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tikkurilan sosiaaliasema / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Tikkurilan sosiaaliasema , Kielotie 11 b 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa