Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 2-441-16Vakinainen virka alkaen 07.11.2016 Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 16:00 Tikkurilan sosiaaliasema , Kielotie 11 b 01300 Vantaa Sosiaali- ja terveydenhuolto, PerhepalvelutSosiaalityöTehtävän kuvaus: Vantaan aikuissosiaalityössä on avoinna sosiaalityöntekijän virkaa suunnitelmallisessa sosiaalityössä. Tikkurilan sosiaaliasemalla on nyt haettavana sosiaalityöntekijän virka 7.11.2016 alkaen.Tule Vantaalle kehittämään ja tekemään suunnitelmallista sosiaalityötä yli 25- vuotiaiden aikuisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa sosiaalityö Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, suunnitelmallinen aikuissosiaalityö, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tikkurilan sosiaaliasema / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus