Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 2-453-16

Määräaikainen virka alkaen 02.01.2017 (päättyy 15.07.2017)

Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00

Aikuissosiaalityö, asumispalvelut , Vernissakatu 8 01300 Vantaa

Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Asumispalvelut on osa Vantaan kaupungin aikuissosiaalityötä. Haussa olevan tehtävän asiakkaita ovat vantaalaiset asumispalvelujen tarpeessa olevat yli 18-vuotiaat henkilöt. Suurin osa tarvitsee asumisen tukea mielenterveydellisistä syistä. Tiimissäsi työskentelee sosiaalityön esimiehen lisäksi kaksi sosiaalityöntekijää, kolme ohjaajaa sekä kolme toimistosihteeriä.

Lisäksi asumispalveluihin kuuluu asumisen tuen palveluita: ennaltaehkäisevä sosiaaliohjaus, jälleenvuokra-asuntoihin annettava sosiaaliohjaus sekä kaupungin omissa yksiköissä annettava sosiaaliohjaus ja asunnottomiksi vapautuvien vankien sosiaalityö- ja ohjaus.

Etsimämme sosiaalityöntekijä työskentelee yli puoli vuotta asumispalvelujen piirissä olleiden asiakkaiden kanssa.Työtehtäviä ovat kuntoutussuunnitelmien päivitys, palvelutarpeen muutosten seuranta yhdessä asiakkaan ja asumisyksikön kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa omien asiakkaidensa sosiaalityöstä ja tekee mm harkinnanvaraiset toimeentulotukipäätökset. Työtehtäviin kuuluu myös ostettujen palvelujen laadun seuranta.

Vantaa sijoittaa asumispalveluyksikön asiakkaita omiin yksikköihinsä ja ostopalveluihin. Työ on liikkuvaa, pääosa yksiköistä on Vantaalla tai lähikunnissa. Sosiaalityöntekijöille ja sosiaaliohjaajille on säännöllinen työnohjaus.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa myös ne sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen kelpoisuusvaatimukset. Sosiaalityön opiskelijalla on mahdollisuus enintään kolmen kuukauden palkalliseen opintovapaaseen gradun kirjoittamista varten.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto: Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
- hyvää motivointi- ja arviointitaitoja
- hyvää kykyä kirjata selkeästi ja ytimekkäästi asiakassuunnitelmia ja palvelutarpeen arvioita

Luemme eduksi:
- aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa tehtävästä työstä ja Vantaan kaupungin palveluiden tuntemuksen
- positiivisen ja kehittämismyönteisen työotteen

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: Kokopäivätyö

Lisätietoja

Liisa Kankkunen vs. sosiaalityön esimies

043 826 7658

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

virka-aikana

Työnantaja: Aikuissosiaalityö, asumispalvelut / co Vantaan kaupunki Sijainti: Aikuissosiaalityö, asumispalvelut , Vernissakatu 8 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19925&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aikuissosiaalityö, asumispalvelut , Vernissakatu 8 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, asumispalveluihin, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Aikuissosiaalityö, asumispalvelut / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Aikuissosiaalityö, asumispalvelut , Vernissakatu 8 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa