Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 2-453-16Määräaikainen virka alkaen 02.01.2017 (päättyy 15.07.2017) Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 16:00 Aikuissosiaalityö, asumispalvelut , Vernissakatu 8 01300 Vantaa Sosiaali- ja terveydenhuolto, PerhepalvelutSosiaalityöTehtävän kuvaus: Asumispalvelut on osa Vantaan kaupungin aikuissosiaalityötä. Haussa olevan tehtävän asiakkaita ovat vantaalaiset asumispalvelujen tarpeessa olevat yli 18-vuotiaat henkilöt. Suurin osa tarvitsee asumisen tukea mielenterveydellisistä syistä. Tiimissäsi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Vantaa määräaikainen Vantaa sosiaalityö määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, asumispalveluihin, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Aikuissosiaalityö, asumispalvelut / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus