Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-699-16Vakinainen virka alkaen 01.11.2016 Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Vantaan kaupunki , Asematie 10 A 01300 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusHallintoTehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen palvelusihteeri vastaa varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen ja perheille myönnettyjen palvelusetelien arvon määrityksestä. Palvelusihteeri vastaa lasten varhaiskasvatukseen, esiopetukseen ja kerhotoimintaan ottamisen ja palvelusetelin myöntämiseen liittyvästä päätösvalmistelusta. Olennainen osa tehtävää on kuntalaisten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelusihteeri, varhaiskasvatus, 2 paikkaa, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa