Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-702-16Vakinainen tehtävä alkaen 15.11.2016 Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Vantaan ammattiopisto Varia , Tennistie 1 01370 Vantaa Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutusHallintoTehtävän kuvaus: Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu ja opiskelijahallintojärjestelmän monipuolinen ylläpito. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijahakujen- ja valintojen hoitaminen sekä tilastointiin osallistuminen. Opintosihteeri työskentelee osana opiskelijahallintotiimiä. Tehtävään kuuluu hakijoiden, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa muut opetusalan tehtävät Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt muut opetusalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opintosihteeri, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan ammattiopisto Varia / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus