Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 3-702-16

Vakinainen tehtävä alkaen 15.11.2016

Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00

Vantaan ammattiopisto Varia , Tennistie 1 01370 Vantaa

Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus

Hallinto

Tehtävän kuvaus: Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu ja opiskelijahallintojärjestelmän monipuolinen ylläpito. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijahakujen- ja valintojen hoitaminen sekä tilastointiin osallistuminen. Opintosihteeri työskentelee osana opiskelijahallintotiimiä. Tehtävään kuuluu hakijoiden, opiskelijoiden, henkilökunnan ja useiden yhteistyötahojen neuvontaa opiskeluun liittyvissä käytännön asioissa.

Opintosihteerin tehtäväalueeseen voi kuulua sekä nuorten että aikuisten koulutusten hoitamista. Opintosihteerin tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta, koska tehtäväalue voi muuttua järjestettävien koulutusten muuttuessa tai muun palvelutarpeen mukaan. Myös toimipisteen muutokset ovat mahdollisia.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Alempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, esim. merkonomi.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, hyviä tietoteknisiä taitoja.

Luemme eduksi: Positiivisen asiakaspalveluhenkisyyden kiireisissä ja vaihtuvissa työtilanteissa. Lisäksi katsomme eduksi joustavan ja kehittävän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot erilaisten ihmisten kohtaamiseen.

Winha-opiskelijahallintojärjestelmän käyttökokemuksen, kokemuksen vastaavista opiskelijahallinnon tehtävistä sekä ammatillisen koulutuksen tuntemuksen.

Työsuhteen tietoja

Peruspalkka: 2061,55

Työaika: 36,25 h/vko

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat innovatiivisuus, kestävä kehitys sekä yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työyhteisöjen ilmapiiri on tutkitusti hyvä ja suurin osa henkilöstöstä suosittelisi Vantaata työnantajana myös ystävilleen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. palvelussuhdeasuntoja, työsuhdematkalipun sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja

Tuula Kiiskinen, lisäopetuksen ja tukipalv.johtaja

0400 297 535

tuula.kiiskinen(at)vantaa.fi

26.10. asti arkisin klo 8-16

Työnantaja: Vantaan ammattiopisto Varia / co Vantaan kaupunki Sijainti: Vantaan ammattiopisto Varia , Tennistie 1 01370 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19923&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Opintosihteeri Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaan ammattiopisto Varia , Tennistie 1 01370 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opintosihteeri, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan ammattiopisto Varia / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaan ammattiopisto Varia , Tennistie 1 01370 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa