Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-702-16Vakinainen tehtävä alkaen 15.11.2016 Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Vantaan ammattiopisto Varia , Tennistie 1 01370 Vantaa Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutusHallintoTehtävän kuvaus: Opintosihteerin keskeisiä tehtäviä ovat asiakaspalvelu ja opiskelijahallintojärjestelmän monipuolinen ylläpito. Tehtäviin kuuluu myös opiskelijahakujen- ja valintojen hoitaminen sekä tilastointiin osallistuminen. Opintosihteeri työskentelee osana opiskelijahallintotiimiä. Tehtävään kuuluu hakijoiden, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa muut opetusalan tehtävät Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt muut opetusalan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opintosihteeri, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan ammattiopisto Varia / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus