Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 2-442-16Vakinainen tehtävä alkaen 31.10.2016 Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Tammirinteen vastaanottokoti , Tammirinteentie 2 01760 Vantaa Sosiaali- ja terveydenhuolto, PerhepalvelutSosiaalityöTehtävän kuvaus: Haemme Tammirinteen vastaanottokodin perheiden arviointi- ja tukiyksikkö Tammenterhoon ohjaajaa.Ohjaajan tehtäviin kuuluu perheiden ympärivuorokautinen arviointi ja tukityö osastolla, menetelmätyöskentely, kotikäynnit, kodinhoidolliset tehtävät sekä suullinen ja kirjallinen raportointi.Tammenterhossa on kerrallaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa sosiaalityö Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, Tammirinteen vastaanottokodin perhekuntoutusosasto, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tammirinteen vastaanottokoti / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 42 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus