Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-692-16Vakinainen tehtävä alkaen 07.11.2016 Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusLasten päivähoitoTehtävän kuvaus: Haemme lastentarhanopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen Solkikujan päiväkotiin 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissamme on yhteensä viisi lapsiryhmää. Lisäksi toimintayksikköömme kuuluu Vaskikellon avoin päiväkoti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Läheltä löytyy myös hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa varhaiskasvatus Vantaa opettajat, lehtorit, professorit Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Solkikujan päiväkoti / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus