Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 3-692-16

Vakinainen tehtävä alkaen 07.11.2016

Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00

Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa

Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Lasten päivähoito

Tehtävän kuvaus: Haemme lastentarhanopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen Solkikujan päiväkotiin 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissamme on yhteensä viisi lapsiryhmää. Lisäksi toimintayksikköömme kuuluu Vaskikellon avoin päiväkoti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Läheltä löytyy myös hyvät retkeily- ja liikuntamahdollisuudet.

Odotamme Sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, jotka näkyvät suhteessasi lapsiin, vanhempiin ja työtovereihin. Haluat sitoutua työhösi ja ammatillinen työotteesi näkyy sekä oman että toisen työn arvostamisena. Toivomme myös, että kehität ja jaat osaamistasi innostuneesti. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista.

Toivomme, että tutustuisit päiväkotimme toimintaperiaatteisiin lukemalla Solkikujan päiväkodin varhaiskasvatussuunnitelman.

Solkikujan päiväkoti toimii Helsingin yliopiston lastentarhanopettajaopiskelijoiden kenttäharjoittelupäiväkotina.

Työ alkaa 7.11.2016 tai sopimuksen mukaan.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: Kokopäivätyö

Lisätietoja

Linkki lisätietoihin

Sirpa Västinsalo, päiväkodin johtaja

09 8393 5566

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Silja Lamminmäki-Vartia, päiväkodin varajohtaja

09 8393 5567

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Työnantaja: Solkikujan päiväkoti / co Vantaan kaupunki Sijainti: Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19892&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Lastentarhanopettaja Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Solkikujan päiväkoti / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa