Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Electrical Supervisor OL3 site

Adecco Finland

Finland

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-692-16Vakinainen tehtävä alkaen 07.11.2016 Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Solkikujan päiväkoti , Solkikuja 6 01600 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusLasten päivähoitoTehtävän kuvaus: Haemme lastentarhanopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen Solkikujan päiväkotiin 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissamme on yhteensä viisi lapsiryhmää. Lisäksi toimintayksikköömme kuuluu Vaskikellon avoin päiväkoti. Päiväkotimme sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Läheltä löytyy myös hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa varhaiskasvatus Vantaa opettajat, lehtorit, professorit Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Solkikujan päiväkoti / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus