Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-697-16Määräaikainen tehtävä alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 26.10.2016 kello 16:00 Isonmännyn päiväkoti , Isonmännyntie 16 01690 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusLasten päivähoitoTehtävän kuvaus: Lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Isonmännyn päiväkodissa 2-4-vuotiaiden lasten ryhmässä. Isonmännyn päiväkoti sijaitsee Ylästössä kauniiden metsien ja hyvien liikuntapaikkojen läheisyydessä. Hyödynnämme toiminnassamme erinomaista ja rauhallista sijaintiamme retkeilemällä paljon lähiympäristössä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa määräaikainen Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Isonmännyn päiväkoti / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa