Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Haemme logistiikkakoordinaattoria Raumalle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-697-16Määräaikainen tehtävä alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 26.10.2016 kello 16:00 Isonmännyn päiväkoti , Isonmännyntie 16 01690 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusLasten päivähoitoTehtävän kuvaus: Lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Isonmännyn päiväkodissa 2-4-vuotiaiden lasten ryhmässä. Isonmännyn päiväkoti sijaitsee Ylästössä kauniiden metsien ja hyvien liikuntapaikkojen läheisyydessä. Hyödynnämme toiminnassamme erinomaista ja rauhallista sijaintiamme retkeilemällä paljon lähiympäristössä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa määräaikainen Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Isonmännyn päiväkoti / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 50 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus