Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-695-16Määräaikainen tehtävä alkaen 14.11.2016 (päättyy 30.06.2017) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Y.E.S.-toimintayksikkö , Hagelstamintie 1 01520 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusLasten päivähoitoTehtävän kuvaus: Lastenhoitajan sijaisuus Y.E.S.-toimintayksikön suomenkielisessä alle 4-vuotiaiden ryhmässä. Toimintaan kuuluu osana myös englanninkielisiä tuokioita, ns. "kielisuihkutusta" ryhmän lasten kielitaito huomioiden. Y.E.S. varhaiskasvatuksen toimintayksikkö on kansainvälinen toimintaympäristö, suuri osa asiakasperheistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa määräaikainen Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Y.E.S.-toimintayksikkö / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01520 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus