Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-695-16Määräaikainen tehtävä alkaen 14.11.2016 (päättyy 30.06.2017) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Y.E.S.-toimintayksikkö , Hagelstamintie 1 01520 Vantaa Sivistystoimi, VarhaiskasvatusLasten päivähoitoTehtävän kuvaus: Lastenhoitajan sijaisuus Y.E.S.-toimintayksikön suomenkielisessä alle 4-vuotiaiden ryhmässä. Toimintaan kuuluu osana myös englanninkielisiä tuokioita, ns. "kielisuihkutusta" ryhmän lasten kielitaito huomioiden. Y.E.S. varhaiskasvatuksen toimintayksikkö on kansainvälinen toimintaympäristö, suuri osa asiakasperheistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vantaa määräaikainen Vantaa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Y.E.S.-toimintayksikkö / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 55 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa