Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 2-435-16Määräaikainen tehtävä alkaen 02.11.2016 (päättyy 01.11.2017) Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Martinlaakson kotihoito , Laajaniityntie 3 01620 Vantaa Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelutKotihoitoTehtävän kuvaus: Haemme vanhustyöhön suuntautunutta lähihoitajaa sijaisuuteen Martinlaakson kotihoitoon.Kotihoidossa hoidetaan ikäihmisiä, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, jotka eivät selviydy itsenäisestiomaisten tai muiden palvelujen turvin. Kotihoito toimii kahdessa vuorossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Vantaa määräaikainen Vantaa hoitajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Martinlaakson kotihoito / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01620 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus