Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 5-60-16Vakinainen tehtävä alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Mittausosasto, itäpiiri , Koisotie 7 01300 Vantaa Maankäyttö rakentaminen ja ympäristö, Kuntatekniikan keskusTekninen alaTehtävän kuvaus: Mittausosasto ylläpitää karttoja kaupungin alueesta. Paikkatietoaineistojen käytössä hyödynnämme uusinta teknologiaa. Kartoittaja tekee monipuolisesti kaupunkimittauksen maastotöitä.Kartoittajan maastomittaustehtävät: - kiinteistönmuodostuksen maastotyöt - rakennusvalvontamittaukset - maanalaisten johtojen kartoitukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Vantaa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Vantaa geotieteen alan tehtävät maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kartoittaja, maastomittaustehtäviin, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Mittausosasto, itäpiiri / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus