Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 3-694-16

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2017

Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00

Varhaiskasvatus , Asematie 10 A 01300 Vantaa

Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Hallinto

Tehtävän kuvaus: Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta kokeilla ja uudistua. Hyvä johtaminen, yhteisöllisyyden rakentaminen ja ketteryys ovat vahvuuksiamme. Meillä on asennetta tehdä asioita uudella tavalla.

Varhaiskasvatuksessa työskentelee yhteensä noin 2 000 ammattilaista. Me varhaiskasvatuksessa sitoudumme yhdessä hyvän varhaiskasvatuspalvelun tarjoamiseen kaikille vantaalaisille lapsiperheille. Kunta 10 -tutkimuksissa olemme toistuvasti pärjänneet erinomaisesti - henkilöstömme kokee työnsä mielekkääksi ja luottaa työnantajaansa.

Etsimme johdon assistenttia varhaiskasvatuksen johtajalle. Johdon assistentti toimii tiiviissä yhteistyössä tulosaluejohtajan kanssa huolehtien erityisesti johtajan tietotuotannosta. Työtehtävässä korostuu erityisesti selvitysten tekeminen, aineistojen koonti ja monipuolisen raportoinnin koostaminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Tietotuotannon avulla assistentti auttaa toteuttamaan tiedolla johtamisen tukifunktiota. Assistentti vastaa tulosaluetasoisen strategiseen johtamiseen ja toimeenpanoon liittyvien materiaalien ja raportointien valmistelusta tulosaluejohtajan ohjauksessa. Työhön kuuluu myös tulosaluejohtajan viranhaltijapäätösten valmistelua sekä laskutukseen liittyviä tehtäviä. Assistentti myös avustaa johtajaa päivittäisillä, nopeaa reagointia ja itsenäistä harkintaa edellyttävillä sihteeripalveluilla (front office). Työhön sisältyy myös tulosaluejohtajan kokous- ja muut tapahtumajärjestelyt. Lisäksi assistentti koordinoi johtajalle tulevia sisäisiä ja ulkoisia asiakasyhteydenottoja organisaatiossa.

Olet etsimämme henkilö, jos osaat johtaa omaa työtäsi ja toimia ennakoivasti sekä myös äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme toteutuneita onnistumisiasi tiedolla johtamisen tukitehtävissä, valmistelutyössä että työtapojen ja prosessien kehittämisessä. Arvostamme myös erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Lisäksi edellytämme: Vähintään 3 vuoden työkokemusta alalta.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Työaika: Toimistotyöaika

Lisätietoja

Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatuksen johtaja Sole Askola-Vehviläinen

0400 417 634

sole.askola-vehvilainen@vantaa.fi

26.10.2016 klo 14-16

Työnantaja: Varhaiskasvatus / co Vantaan kaupunki Sijainti: Varhaiskasvatus , Asematie 10 A 01300 Vantaa Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varhaiskasvatus , Asematie 10 A 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johdon assistentti, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Varhaiskasvatus / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Varhaiskasvatus , Asematie 10 A 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa