Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-696-16Määräaikainen virka alkaen 25.11.2016 (päättyy 07.04.2017) Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Martinlaakson koulu , Martinlaaksonpolku 9 01620 Vantaa Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetusOpetusalaTehtävän kuvaus: Martinlaakson koulussa on avoinna historian ja yhteiskuntaopin opettajan viransijaisuus. Tehtävään sisältyy myös ruotsin kielen opetusta 4 vuosiviikkotuntia.Edellytämme taitavaa pedagogista osaamista, uuteen opetussuunnitelmaan perehtyneisyyttä sekä valmiutta oppijalähtöiseen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Vantaa kielenopettajat Vantaa määräaikainen Vantaa opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Historian ja yhteiskuntaopin sekä ruotsin kielen opettaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Martinlaakson koulu / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus