Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 2-450-16

Vakinainen virka alkaen 31.10.2016

Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00

Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvonta , Vernissakatu 8 01300 Vantaa

Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Vantaan perhepalvelut hakee vuoden 2016 alussa perustettuun Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvontaan erityissosiaaliohjaajaa.

Vantaalla on lähdetty kehittämään sosiaalityön toimintaa ja palveluketjuja uuden sosiaalihuoltolain hengessä. Tavoitteena on, että palveluissa panostetaan aikaisempaa vahvemmin asiakkaan kokonaistilanteen arviointiin, neuvontaan ja ohjaukseen sekä asiakkaan omaa osallisuuteen hänelle sopivien palvelujen löytymiseksi. Toimintakenttänä on koko perhepalvelut.

Pilotoimme ja kehittämme uudenlaista toimintamallia kokeilevalla työotteella. Erityissosiaaliohjaajan tehtävänä on antaa yleistä ohjausta ja neuvontaa sekä toteuttaa uuden sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia yhdessä verkostojen kanssa. Muutamme uusiin tiloihin Tikkurilan Vernissakadulle marraskuussa 2016. Vernissakadulla tavataan asiakkaita myös ilman ajanvarausta ja tämä työ kuuluu osittain myös erityissosiaaliohjaajan tehtäviin.

Tavoitteena on ottaa käyttöön uusia työtapoja ja -menetelmiä sekä tutkia niiden vaikuttavuutta uusien asiakkaiden kanssa työskennellessä. Olemme mukana PRO SOS -hankkeessa.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteistä työotetta, sillä yksikön toiminta ei ole vielä vakiintunutta ja sitä tulee jatkuvasti kehittää. Epävarmuuden sietokyky on työssä menestymisen edellytys.

Arvostamme kokemusta verkostoyhteistyöstä, uusien toimintojen kehittämisestä sekä arviointityöstä.

Työnohjaus on järjestetty.

Tervetuloa rakentamaan uutta entistä ehompaa Vantaata kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti!

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja

Peruspalkka: 2888,89 e/kk

Työaika: Kokopäivätyö

Lisätietoja

Kati Villgren, sosiaalityön esimies

040 5545563

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Ann-Britt Knoblock, johtava sosiaalityöntekijä

040 5396228

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Työnantaja: Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvonta / co Vantaan kaupunki Sijainti: Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvonta , Vernissakatu 8 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19914&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Erityissosiaaliohjaaja Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvonta , Vernissakatu 8 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityissosiaaliohjaaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvonta / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Perheiden ja aikuisten sosiaalineuvonta , Vernissakatu 8 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa