Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Työavain 3-698-16

Määräaikainen virka alkaen 01.11.2016 (päättyy 03.06.2017)

Hakuaika päättyy 27.10.2016 kello 16:00

Mikkolan koulu , Lyyranpolku 2 01480 Vantaa

Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Opetusala

Tehtävän kuvaus: Mikkolan koulussa on avoinna 4.luokan erityisluokanopettajan sijaisuus ajalla 1.11.2016 - 3.6.2017. Opetustunteja on noin 25. Tehtävään sisältyy lisäksi 2 vvt elämänkatsomustiedon opetusta yläkoulussa syyslukukauden ajan. Jos tehtävään valittu on kelpoinen, voidaan hänet palkata ajalle 1.11.2016-15.7.2017.

Edellytämme hakijalta kokemusta ja kykyä opetuksen eriyttämisestä sekä integroinnista. Edellytämme myös erinomaisia ryhmänhallinta- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta tiimi- ja työparityöskentelystä.

Mikkolan koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee n. 840 oppilasta vuosiluokilla 1 - 9. Koulussamme on yleisopetuksen luokkia, musiikkiluokkia, integraatioluokkia, pienryhmiä sekä maahanmuuttajien valmistavaa opetusta. Opettajakunnassamme on siis paljon erityistä osaamista, mikä tarjoaa mahdollisuuksia ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittymiseen.

Koulumme sijaitsee Korsossa Lahdenväylän ja pääradan välisellä alueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimimme kahdessa nykyaikaisessa ja viihtyisässä koulurakennuksessa, joissa on ajanmukainen opetusvälineistö.

Tervetuloa kehittämään erityisopetusta nuorekkaaseen ja innovatiiviseen joukkoomme!

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Kelpoisuusehto: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Erinomaisia käytännössä todennettuja yhteistyötaitoja sekä kokemusta työparityöskentelystä.

Luemme eduksi: Kokemuksen erityisluokanopettajan työstä.

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat innovatiivisuus, kestävä kehitys sekä yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Työyhteisöjen ilmapiiri on tutkitusti hyvä ja suurin osa henkilöstöstä suosittelisi Vantaata työnantajana myös ystävilleen. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. palvelussuhdeasuntoja, työsuhdematkalipun sekä monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja

Linkki lisätietoihin

Kaija Kirvesmäki, vs. rehtori

09 8393 2539

kaija.kirvesmaki(at)vantaa.fi

8.30-15.30

Työnantaja: Mikkolan koulu / co Vantaan kaupunki Sijainti: Mikkolan koulu , Lyyranpolku 2 01480 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19919&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Erityisluokanopettaja Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikkolan koulu , Lyyranpolku 2 01480 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisluokanopettaja, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Mikkolan koulu / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Mikkolan koulu , Lyyranpolku 2 01480 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 46 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa