Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 5-64-16

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.11.2016 (päättyy 12.09.2017)

Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00

Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala , Kielotie 28 01300 Vantaa

Maankäyttö rakentaminen ja ympäristö, Kaupunkisuunnittelu

Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme asemakaavasuunnittelijaa monipuolisiin ja innovatiivisiin kaavoitustehtäviin.

Kaupunkisuunittelu vastaa kaupunkirakenteen tasapainoisesta ja kestävästä kehittymisestä. Se laatii yleiskaavoja, asemakaavoja ja muita maankäytön suunnitelmia sekä vastaa kaavojen hallinnollisesta käsittelystä ja seurannasta. Työ tehdään yhdessä asukkaiden, kaupungin ja valtion viranomaisten, sidosryhmien sekä metropolialueen kuntien kanssa.

Arvostamme sitä, että olet innostunut ja yhteistyökykyinen ja että tuot mukanasi näkemyksiä elämästä tulevaisuuden kaupungissa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, rautaisista ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen sekä mielenkiintoisen työn kehittyvässä Aviapoliksen alueen asemakaavayksikössä.

Vantaan kaupungin maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimialalla työskentelee noin 650 eri alojen ammattilaista. Luomme edellytyksiä sujuvalle ja kestävälle kaupungille, jossa on hyvä elää, tehdä työtä ja yrittää. Toimnialaamme kuuluvat kaavoitus ja maankäytön suunnittelu, rakennusvalvonta, katujen ja puistojen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito, liikennesuunnittelu sekä ympäristönsuojelu. Vastaamme kiinteistöjen ostosta ja myynnistä sekä kaupungin toimitiloista.

Sopimusala: Teknisten sopimus.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva ylemmän korkeakouluasteen tutkinto (esim arkkitehti).

Luemme eduksi: Omaat kokemusta kaavoituksesta ja tunnet kaavoitusprosessin.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaan vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työsuhteen tietoja

Peruspalkka: 3695,90 €/kk

Työaika: kokopäivätyö

Lisätietoja

Anitta Pentinmikko, aluearkkitehti

(09)8392 2677

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Työnantaja: Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala / co Vantaan kaupunki Sijainti: Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala , Kielotie 28 01300 Vantaa Hakemukset: https://www.tyonhaku.vantaa.fi/frmCheckAndList.asp?J=19915&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=V&TITLE=Asemakaavasuunnittelija Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala , Kielotie 28 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asemakaavasuunnittelija, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala , Kielotie 28 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 44 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa