Duunitori suosittelee
Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 3-707-16Vakinainen virka alkaen 02.01.2017 Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00 Vantaan musiikkiopisto , Lummetie 4 01300 Vantaa Sivistystoimi, KulttuuripalvelutOpetusalaTehtävän kuvaus: Vantaan musiikkiopisto mahdollistaa yli 2000 lapsen ja nuoren musiikillisen kasvun koko Vantaan alueella. Oppilaitos antaa TPO:n laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä suomen- että ruotsinkielellä. VMO on dynaaminen 120 hengen työyhteisö, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Vantaa opetusalan esimies- ja johtotehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisrehtori, Vantaan musiikkiopisto, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan musiikkiopisto / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus