Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Työavain 3-707-16

Vakinainen virka alkaen 02.01.2017

Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00

Vantaan musiikkiopisto , Lummetie 4 01300 Vantaa

Sivistystoimi, Kulttuuripalvelut

Opetusala

Tehtävän kuvaus: Vantaan musiikkiopisto mahdollistaa yli 2000 lapsen ja nuoren musiikillisen kasvun koko Vantaan alueella. Oppilaitos antaa TPO:n laajan oppimäärän mukaista opetusta sekä suomen- että ruotsinkielellä. VMO on dynaaminen 120 hengen työyhteisö, jonka perustana on luovuus, rohkeus ja rakkaus työhön. Toimintaamme ohjaa halu toimia joustavassa vuorovaikutuksessa ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Oppilaitos kuuluu Vantaan kaupungin kulttuuripalveluiden tulosalueeseen.

Haemme osaavaa ja innostavaa
APULAISREHTORIA, joka tuntee musiikkioppilaitoskentän muuttuvat haasteet ja haluaa toimia rakentavasti työyhteisössämme arvojamme kunnioittaen. Apulaisrehtori toimii lähiesimiehenä kolmasosalle opettajakuntaa, joten valitulta edellytetään hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja.

Monipuoliseen tehtäväkuvaan kuuluu ruotsinkielisestä opetuksesta vastaaminen ja siihen liittyvät lähiesimiestehtävät sekä toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät tehtävät. Lisäksi toimenkuvaan kuuluvat suomenkielisen opetuksen oppilashallinnon vastuu ja käytännön järjestelyt sovituin osin, näihin liittyvät lähiesimiestehtävät, opetustehtävät, kuoro- ja musiikkiteatteritoiminnasta vastaaminen sekä useat hankkeisiin ja konserttitoimintaan liittyvät tehtävät.

Kelpoisuusehto: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Minkä lisäksi edellytetään hyvää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Musiikkialan opettajan kelpoisuutta tai riittävää työkokemusta opettajan tehtävistä.

Luemme eduksi: Opetushallinnon tutkinnon sekä työkokemuksen musiikkioppilaitoksen hallinnon tehtävistä.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Työsuhteen tietoja

Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Työaika: Kokopäivätyö

Lisätietoja

Kimmo Kola, vs. apulaisrehtori

040 511 6256

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Annukka Larkio, kulttuurijohtaja

050 318 1686

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Työnantaja: Vantaan musiikkiopisto / co Vantaan kaupunki Sijainti: Vantaan musiikkiopisto , Lummetie 4 01300 Vantaa Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Vantaan kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaan musiikkiopisto , Lummetie 4 01300 Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisrehtori, Vantaan musiikkiopisto, on ilmoitettu Vantaan kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan musiikkiopisto / co Vantaan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaan musiikkiopisto , Lummetie 4 01300 Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa