Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme jakeluverkkojen suunnitteluun suunnittelupäällikköä, jonka vastuulla on 20 kV ja 0,4 kV verkon ja liittymisjohtojen suunnittelu sekä verkkotietojen dokumentointi. Työssäsi toimit jakeluverkon suunnittelutiimin esimiehenä sekä osallistut jakeluverkon pitkän tähtäimen suunnitteluun. Käytössämme on Trimble NIS -verkkotietojärjestelmä.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

- toimit tiiminvetäjänä itsenäisessä roolissa, jossa saat tehdä työnkuvaasi liittyvät päätökset
- laajassa tehtäväkentässä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi
- pääset työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on rento ilmapiiri ja jossa työkaverit auttavat toisiaan tarpeen vaatiessa.

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista pitkäjänteinen kehittäminen, työntekijöiden arjen sujuvuuden tukeminen sekä vahvat panostukset työhyvinvointiin ja modernien tietojärjestelmien ja sähköisen asioinnin kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista. Organisaatiossamme arvostetaan järjestelmällistä työskentelytapaa sekä intoa kehittää toimintatapojamme yhä paremmiksi. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

- Sinulla on soveltuva sähkövoimatekniikan koulutus, esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.
- Olet työskennellyt useamman vuoden monipuolisissa sähkönjakeluverkkoihin liittyvissä tehtävissä. Aikaisempaa työkokemustasi tärkeämpää meille on kuitenkin kykysi oppia ja omaksua uutta.
- Teet sujuvasti yhteistyötä eri tehtävissä toimivien työkavereidesi ja yhteistyökumppaneidemme kanssa eikä työskentely asiakasrajapinnassa tuota sinulle harmaita hiuksia.

LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana?
Lisätietoa tehtävästä antaa verkkopäällikkö Erkki Mikkola, puh. 050 524 6238 ke 19.10. klo 15-16 sekä ke 26.10. klo 15-16 tai sähköpostitse erkki.mikkola(at)vantaanenergia.fi.

Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestin.

HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävään verkkosivujemme kautta osoitteessa www.vantaanenergia.fi/ura. Hakuaika päättyy 30.10.2016.

Web-osoite: http://www.vantaanenergiasahkoverkot.fi Työnantaja: Vantaan Energia Sähköverkot Oy Sijainti: Heidehofintie 2, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Erkki Mikkola, 050-5246238, erkki.mikkola(at)vantaanenergia.fi Hakemukset: http://www.vantaanenergia.fi/ura Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heidehofintie 2, 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Energia Sähköverkot Oy Y-tunnus 2038408-0 Toimiala Sähkön siirto

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

37 565 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

8 683 000 € 4 %

Henkilöstö

52 -16

Liikevoitto-%

23 % -8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Energia Sähköverkot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Heidehofintie 2, 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa