Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme jakeluverkkojen suunnitteluun suunnittelupäällikköä, jonka vastuulla on 20 kV ja 0,4 kV verkon ja liittymisjohtojen suunnittelu sekä verkkotietojen dokumentointi. Työssäsi toimit jakeluverkon suunnittelutiimin esimiehenä sekä osallistut jakeluverkon pitkän tähtäimen suunnitteluun. Käytössämme on Trimble NIS -verkkotietojärjestelmä. MIKSI MEILLE TÖIHIN? Olemme vakaa, vastuullinen ja menestyvä työpaikka. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vantaan Energia Sähköverkot Oy Y-tunnus 2038408-0 Toimiala Sähkön siirto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Vantaan Energia Sähköverkot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus