Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee vanhus- ja vammaispalveluiden johtajan määräaikaista sijaista ajalle 1.11.2016 - 31.10.2018.

Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja johtaa ja kehittää vanhus- ja vammaispalveluiden tehtäväalueen palveluja ja toimintaa ja sekä suunnittelee ja valvoo talousarvion toteutumisesta tavoitteiden mukaisesti. Tehtäväalueen palvelukokonaisuudet ovat ikääntyneiden hyvinvoinnin edistäminen, vammaispalvelut, kotihoito, ympärivuorokautinen hoito, terveyskeskussairaala ja lääkinnällinen kuntoutus.

Viime vuosina tehtäväalueen palvelurakennetta on kevennetty merkittävästi ja lisätty matalan kynnyksen palveluja. Tulevina vuosina asiakaslähtöisten palvelukokonaisuuksien uudistamiseen tähtäävä työ jatkuu.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemusta vanhustenhuollon ja vammaispalveluiden tehtäväkentästä sekä vaativista ja itsenäisistä johtamistehtävistä.
Työssä vaaditaan hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisäksi edellytetään näyttöjä vuorovaikutustaidoista ja yhteistyökyvystä, innovatiivisesta palveluiden järjestämisestä ja tuottamisesta, taloudellisesti tuloksellisesta toimintatavasta, itsenäisestä päätöksentekokyvystä ja vastuun kantamisesta johtamisroolissa sekä hyvästä paineensietokyvystä.

Työaika on 36 h 15min/viikko ja palkkaus KVTES:n mukainen.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 28.10.2016 klo 15 mennessä alla olevan linkin kautta.

Web-osoite: http://www.porvoo.fi Työnantaja: Porvoon kaupunki/Borgå stad Sijainti: 06100 PORVOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, 1.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antaa sosiaali- ja terveysjohtaja Pia Nurme puh. 040 178 9922. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118370/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 06100 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vanhus- ja vammaispalveluiden johtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Porvoon kaupunki/Borgå stad. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo , osoitteessa 06100 PORVOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa