Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ICT-hankintojen kokenut asiantuntija (liiketoimintasovellukset)

Toimintamme laajenee ja haemme ICT-hankintojen kokenutta asiantuntijaa pankki- ja vakuutusalan asiakastoimeksiantoon Helsinkiin. Tehtävän mahdollinen aloitus on syyskuussa 2016 ja määräaikaisen projektityön oletettu kesto on 9-12 kuukautta.

Tehtävän kuvaus
Olet vastuussa asiakkaamme liiketoimintasovellushankkeen hankintatehtävistä. Otat kokonaisvaltaisen roolin määrittelystä onnistuneeseen järjestelmähankintaan, integrointiin, räätälöintiin sekä ylläpitoon. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa kokemusta vaativista liiketoimintasovellushankkeista esim. ERP-hankkeet tai muut liiketoimintasovellusalustat. Toimit projektitiimissä hankinnan edustajana ja asiakas luottaa myös sinun vahvan hankintaosaamisen lisäksi myös liiketoimintasovellusten käyttöönottoprojektien kokemukseesi.

Oleellisimmat tehtävät:
- asiakkaan tarpeiden ja liiketoiminnan ymmärtäminen
- toimia hankinnan edustajana järjestelmähankkeessa
- kilpailutusprosessin läpivienti ja hallinta
- tarjouspyyntöjen arviointi ja arvottaminen asiakkaan kanssa määritellyin kriteerein
- sopimusneuvottelujen läpivienti
- sopimusten laadinta, koordinointi yhdessä asiakkaan vastuuhenkilöiden kanssa (cross-functional tiimi)
- järjestelmätoimittajien kanssa tiivis yhteistyö ja SRM tehtävät
- järjestelmähankkeen menestyksekkään läpiviennin varmistaminen

Sinulla on tukenasi asiakkaan tiimi sisältäen liiketoiminnan, IT-hallinnon, hankinnan ja legal-tiimin jäsenet. Tämän lisäksi tukenasi on koko ValueSource ICT-hankintatiimi kuuden ammattilaisen voimin.

Edellytykset
Odotamme sinulta näyttöjä tuloksellisista liiketoimintasovellusten hankinnoista. Olet ensisijaisesti ICT-hankinnan huippuammattilainen, joilla on näyttöjä seuraavista osa-alueista vähintään viimeisten 5 vuoden ajalta:
- Liiketoimintasovellusten hankintaprojektit
o hankinta itse sovelluksen ja alustan osalta
o räätälöinti ja integrointi muihin järjestelmiin
o ylläpito ja SLA sisältäen valitut KPI:t aina sanktiosta bonuksiin
- Ohjelmistolisenssit ja lisenssien hallinta sekä hankintataktiikat
- SaaS liiketoimintasovellukset mm. HRM, CRM, P2P-ratkaisut, BI-työkalut ja eSourcing työkalut
- Sovellus- ja web-kehitys sekä alihankinta- ja ylläpitotehtävät monitoimittajaympäristössä
- Sopimusmallien tuntemus ja kyky laatia / muokata sopimuksia
- SAFe® (Scaled Agile Framework) sertifioitu osaaminen lasketaan eduksesi
- Julkisten- ja erityisalojen sopimusehtojen tuntemus JIT2007/2014 lasketaan eduksesi
- Julkisten hankintojen kokemus ja Cloudia käyttökokemus lasketaan eduksesi

Olet ensisijaisesti järjestelmähankintojen guru, mutta väistämättä IT-tietotaidot yllämainituista osa-alueista ovat edellytyksenä menestykseen. Odotamme, että tunnet jo valmiiksi alan toimijat ja verkostot. Olet tehnyt onnistuneita järjestelmähankkeita, joten tunnet kilpailutus-prosessin kuin omat taskusi ja yhtä lailla tunnet sudenkuopat ICT-hankinnoissa. Tunnet myös erilaiset ICT-hankintoihin soveltuvat sopimusmallit ja osaat soveltaa niitä tilanteen mukaan. Sinulla on vähintään 5 vuoden ICT-hankintakokemus, joka on siirrettävissä suoraan asiakkaamme järjestelmähankkeen hyödyksi.

Odotamme sinulta kykyä koostaa ja analysoida tietoa päätöksenteon tueksi (edistynyttä Excel-käyttöä ja BI-työkalujen perustuntemusta) ja olet sosiaalisesti taitava neuvottelemaan toimittajien kanssa sekä luonnollisesti myös omien sidosryhmiesi kanssa.

Asiantuntijapalveluun kuuluvat joustavuus, innostuneisuus, aloitteellisuus ja taito viedä asiat päätökseen. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä - ruotsin taitaminen katsotaan eduksesi. Edellytämme sinulta teknistä ja/tai kaupallista tutkintoa vähintään ammattikorkeakoulun tasolta.

Toimit tehtävässä ValueSource työntekijänä ja työpisteesi on asiakkaan tiloissa Helsingissä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja asiakkaan kokeneen tiimin tuen ja strategisen ohjauksen sekä myös ValueSource tiimin täyden tuen menestyäksesi.

ValueSource Partners Oy on hankintatoimen tehokkaan toteutuksen ja ulkoistuksen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme ammattilaiset operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan. Vaadimme sinulta rautaista ammattitaitoa ja vielä enemmän kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja innokkuutta auttaa asiakastamme menestymään.

ValueSource tarjoaa näköalapaikan ja innostavia työtehtäviä kasvavalla markkinalla hankintatoimen huipulla. Täytä hakemus jo tänään!

Tiedusteluihin vastaa Timo Nieminen sähköpostitse rekrytointi@values.fi ja puhelimitse 28.7.-15.8. jaksolla puh. 050 325 2606.

Jätä hakemuksesi portaalimme kautta. Löydät hakemuksen myös linkistä: http://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21029&lang=fi&job_id=4188&jc=132

Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: www.ostovoima.fi

Web-osoite: http://values.fi Työnantaja: ValueSource Partners Oy Sijainti: 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Syyskuussa 2016 Yhteystiedot: ValueSource Partners Oy, Salorankatu 5-7, 24240 Salo www.values.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=152&did=21029&job_id=4188 Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 176 000 € 100 %

Liiketoiminnan tulos

166 000 € 619 %

Henkilöstö

13 4

Liikevoitto-%

14 % 380 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior sourcing manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa