Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ICT-hankintojen kokenut asiantuntija (liiketoimintasovellukset) Toimintamme laajenee ja haemme ICT-hankintojen kokenutta asiantuntijaa pankki- ja vakuutusalan asiakastoimeksiantoon Helsinkiin. Tehtävän mahdollinen aloitus on syyskuussa 2016 ja määräaikaisen projektityön oletettu kesto on 9-12 kuukautta. Tehtävän kuvaus Olet vastuussa asiakkaamme liiketoimintasovellushankkeen hankintatehtävistä. Otat kokonaisvaltaisen roolin määrittelystä onnistuneeseen järjestelmähankintaan, integrointiin, räätälöintiin sekä ylläpitoon. Tehtävässä tarvitaan aikaisempaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan hallinto Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät osto- ja hankinta-alan hallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior sourcing manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus