Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakastoimeksiantoomme Varsinais-Suomen alueelle ketterää Logistiikkasuunnittelijaa Tehtävässä vastaat asiakkaamme pakkaustiimissä kiertävän pakkauskaluston lähetyksestä ja tuet pakkausten suunnittelua. Teet ja kehität yhteistyötä tehtaan sisäisesti, sekä kuljetusliikkeiden että toimittajien kanssa. Pidät aktiivisesti yhteyttä toimittajiin. Toimit kiinteässä yhteistyössä tiimisi kanssa ja vastaat omalta osaltasi pakkauskaluston kierron sujuvuudesta. Osallistut logistiikan prosessien ja kustannustehokkuuden kehittämiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikenne- ja logistiikkasuunnittelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa