Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakastoimeksiantoomme Varsinais-Suomen alueelle ketterää

Logistiikkasuunnittelijaa


Tehtävässä vastaat asiakkaamme pakkaustiimissä kiertävän pakkauskaluston lähetyksestä ja tuet pakkausten suunnittelua. Teet ja kehität yhteistyötä tehtaan sisäisesti, sekä kuljetusliikkeiden että toimittajien kanssa. Pidät aktiivisesti yhteyttä toimittajiin. Toimit kiinteässä yhteistyössä tiimisi kanssa ja vastaat omalta osaltasi pakkauskaluston kierron sujuvuudesta. Osallistut logistiikan prosessien ja kustannustehokkuuden kehittämiseen sekä niiden tehokkaaseen toteuttamiseen. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2017 asti ja työskentelet asiakasyrityksemme tiloissa.

Hakijalta odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta kuten esim. logistiikkainsinööri. Voit olla myös vastaavan työkokemuksen omaava henkilö. Sinulla on logistiikkajärjestelmien tuntemusta ja suunnitteluosaamista sekä hallitset tilaus-toimitusketjun. Tunnet kuljetuksissa käytettävää teknologiaa sekä tietojärjestelmiä, joilla toimintaa hallitaan. Tehtävän hoito edellyttää hyviä IT-taitoja erityisesti Excelin käytössä. Pystyt sujuvasti kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi.

Liiketaloudellinen ajattelutapa ja päämäärätietoinen työote ovat tehtävässä tarpeen. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon paineen alla ja työskentelemään sinnikkäästi tehtävien loppuunsaattamiseksi annetuissa aikarajoissa.

Sinulla on tukenasi asiakkaan logistiikkatiimi sekä liiketoiminnan avainhenkilöt plus ValueSourcen logistiikkaosaajat.


Tarjoamme

- Erinomaisen näköalapaikan operatiivisen liiketoiminnan ytimessä
- Kilpailukykyisen kompensaation
- Erittäin ammattitaitoisen työyhteisön
- Tilaisuuden käyttää koko osaamispotentiaalia ja saavuttaa tulokset

Toimita meille ytimekäs ja vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot avainosaamisesi, isoimmat tulevat ammatilliset saavutuksesi ja miten määrität tehokkaan logistiikan tunnuspiirteet. Tee tämä uuden portaalimme kautta osoitteessa www.ostovoima.fi. Liitä mukaan ansioluettelo sisältäen suosittelijat ja palkkatoiveesi. Valinta tehdään heti kun sopiva ehdokas on löydetty. Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@values.fi.

ValueSource Partners Oy on hankintatoimen tehokkaan toteutuksen ja ulkoistuksen kumppani. Tarjoamme asiakkaillemme ammattilaiset operatiivisesta ostajasta aina hankintajohtajaan. Vaadimme sinulta rautaista ammattitaitoa ja vielä enemmän kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja innokkuutta auttaa asiakastamme menestymään. ValueSource tarjoaa näköalapaikan ja innostavia työtehtäviä kasvavalla markkinalla hankintatoimen huipulla ja mielenkiintoisissa projektihankkeissa. Täytä hakemus jo tänään! Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa: www.ostovoima.fi

Web-osoite: http://values.fi Työnantaja: ValueSource Partners Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@values.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=152&did=21029&job_id=4809 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 176 000 € 100 %

Liiketoiminnan tulos

166 000 € 619 %

Henkilöstö

13 4

Liikevoitto-%

14 % 380 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa