Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakastoimeksiantoomme Varsinais-Suomen alueelle ketterää Logistiikkasuunnittelijaa Tehtävässä vastaat asiakkaamme pakkaustiimissä kiertävän pakkauskaluston lähetyksestä ja tuet pakkausten suunnittelua. Teet ja kehität yhteistyötä tehtaan sisäisesti, sekä kuljetusliikkeiden että toimittajien kanssa. Pidät aktiivisesti yhteyttä toimittajiin. Toimit kiinteässä yhteistyössä tiimisi kanssa ja vastaat omalta osaltasi pakkauskaluston kierron sujuvuudesta. Osallistut logistiikan prosessien ja kustannustehokkuuden kehittämiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen liikenne- ja logistiikkasuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi ValueSource Partners Oy Y-tunnus 2283239-3 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Tähtihankinta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Logistiikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut ValueSource Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus